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Gentlemen:

We have your letter dated September 14, 1954, with which you
submitted information for use in determining your status and that
of your subordinate posts for Pederal income tax purposes under
the provisions of section 501(e¢)(3) of the Internal Revenue Code
of 1954.

It is held, based upon the information presented, that you and
your subordinate posts appearing on the list submitted with your
letter of September 14, 1954, are exempt from Federal income tax
under the provisions of section 501(c¢)(3) of the Code, as it is shown
that you and such posts are organized and operated exclusively for
educational and scientific purposes. ~

Accordingly, it will not be necessary for you and your subordinate
posts referred to above to file income taxreturns so long as there is
no change in your character, purposes, or method of operation, or that
of such posts. Any such changes should be reported immediately to the
National Office of the Internal Revenue Service in Washington, D. C.,
in order that their effect upon your present exempt status or that of
your posts may be determined.

However, you and your subordinate posts are required to file annual-
1y information returns on Form 9904 with your respective District Directors
of Internal Revenue so long as the exemption remains in effect. This form
may be obtained from the District Director and is required to be filed on
or before the fifteenth day of the fifth month following the close of your
respective annual accounting periods.

Contributions made to you and the posts listed are deductible by
donors in computing their taxable income in the manner and to the extent
provided by section 170 of the Code of 1954, :

. b

Bequests, legacies, devises, or transfers, to or fbri'ﬂi}ép or to or
for the use of the posts referred to above are deductibleifiariviving at
the value of the net estate of a decedent for estate tax purposes in the
manner and to the extent provided by sections 2055 and 2106(a)(2) of the

Code. Gifts of property to you and to such posts are deductible in comput-
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ing net gifts for gift tax purposes in the manner and to the extent
provided in section *522(2) and (b) of the Code,

In the event you and your posts listed have not filed waiver of
exemption certificates, no liability is incurred by you or them for
the taxes imposed under the Federal Insurange Contributions Act. Tax
liability is not ineurred by you and Buch posts under the Federal yn-
employment Tax Act,

fore submitted by you, and on which this ruling is based, is applicable
in all respects to the new subordinate posts appearing on the lists,
This information should be forwarded so ag to reach the National Office
not later than February 15 of the following year.

Our ruling dated Mey 28, 1925, in which Jou were held to be exempt
from Federal income tax under the pProvisions of section 281(6) of the
Revenue et of 1924, and our ruling of December 7, 1938, which affirmed
that ruling under the Revenue Act of 1936, are hereby affirmed.

The District Directors of Internal Revenue for Jour respective dis-
tricts are being advised of this action.

Very truly yours,

Chiefr, Peﬁzzzzéf;nd
Exempt Organizationg Branch



